Press

Ulrikas väskor lanserar Everyday

2013-01-30

– Väskan för alla veckans dagar

En väska som passar till både vardag och fest är för de flesta kvinnor en ouppnåelig utopi. Men nu är den äntligen här, väskan Everyday, som går att kombinera och bära på hela sju olika sätt.

Väskan Everyday kan anta många skepnader, från liten behändig kuvertväska till rymlig axelremsväska. Genom att kombinera de olika delarna på olika sätt blir väskan en trofast följeslagare som passar både till vardag och till fest.

I sitt grundutförande består Everyday av en stor väska med flätade handtag. Hemligheterna ligger i den smarta designen, där de flätade remmarna har öppningsbara spännen i varje ände och väskan sex öljetter längs med överkanten. De går alltså att flytta runt, ta loss eller sätta ihop axelbanden till en enda lång axelrem.

Inuti den stora väskan finns en rem med fästöglor i varje ände. Remmen kan antingen dras genom den stora väskans öljetter för att skapa en påse eller användas till den medföljande lilla väskan som handtag eller axelrem. Den lilla väskan kan med andra ord bäras som kuvertväska, liten axelväska samt fästas inuti eller utanpå den stora väskan.

Everyday är tillverkad i Italien av slitstarkt italienskt skinn med råskurna kanter. På väskans insida kan man både se och känna skinnets kvalitet. Everyday finns tillgänglig i färgerna gul, rosa, ljusblå, grön, beige, cognac och svart med metalldetaljer i färgen light gold.