Press

Black Box – Väskan som bevarar dina hemligheter

2013-08-30

Med väskan Black Box kan du skydda dina käraste ägodelar från omvärlden. Väskans läderklädda väggar erbjuder stabilitet och ett lock med tillslutande spänne stänger ute nyfikna blickar.

Black Box håller dina hemligheter hemliga. Även om du troligtvis fyller väskan med helt harmlösa vardagsting.
– Vi vill med Black Box dra paralleller till flygplanets mytomspunna svarta låda, som alltid finns med som en tyst observatör. Vår väska blir kvinnans egen ”svarta låda”, som hon alltid bär med sig och vars innehåll avslöjar vem hon egentligen är, förklarar Ulrika Eriksson, grundare av Ulrikas Väskor.

Black Box finns i tre storlekar och i två utföranden, en med väggar klädda i slätt skinn och en med väggar klädda i skinn som pryds av ett kubistiskt mönster i relief. Väskorna finns hos utvalda återförsäljare från och med 19 augusti och Ulrika förväntar sig en succé:
– Handväskor är ”a woman thing”, en tjejgrej, någonting som bara kvinnor kan förstå. Man behöver liksom alltid en till, oavsett om man redan har fem svarta väskor hemma…

Att Black Box kompletterar de vanliga väskorna i garderoben råder det inga tvivel om, åtminstone för den som har ett öga för detaljer. Båda utförandena är utrustade med ett snyggt svart spänne på framsidan, har två korta axelbandsremmar och en tillhörande nyckel. Handtagen kan kompletteras med en längre rem, men var den nyckeln går förblir en gåta…

Varje Ulrikaväska är ett hantverk. Med sin svenska design är en Ulrikaväska tillverkad för att göra dig sällskap under lång tid. Våra kollektioner är fulla av tidlösa produkter, i både skinn och syntet, för varje look i din garderob.